Forskelle på hovedleverandører og underleverandører

Når du skal vælge et mobilabonnement, har du en lang række udbydere at vælge imellem. De tilbyder alle forskellige løsninger til dit abonnement. Nogle lokker måske med en meget fordelagtig pris, mens andre brillerer på at de har den bedste dækning og hastighed. Visse selskaber tilbyder også andre fordele, hvis du vælger et abonnement hos dem. Inkluderet i prisen kan du få adgang til Netflix og andre filmstreamingsservices, samt diverse musiktjenester, der lader dig høre musik overalt.

Dette er selvfølgelig primært relevant, hvis det er noget du rent faktisk har brug for. Ellers kan du ende op i en situation, hvor du går og betaler for noget du ikke benytter. Det er der ingen grund til, når du skal vælge mobilabonnement.

På samme måde er der heller ingen grund til, kun at tage abonnementer fra de store hovedleverandører med i dine overvejelser, når du skal vælge et abonnement. Der er mange eksempler på abonnementsløsninger, hvor det faktisk vil være mere fordelagtigt, at vælge tilbuddet fra en af underleverandørerne af mobilabonnement.

Hovedleverandørerne har de fleste hørt om før. Her taler vi bl.a. Telia, TDC og 3. Under disse selskaber findes der dog en række underleverandører, som enten er ejet af et af disse store selskaber, eller har en løsning hvor de betaler hovedleverandørerne, for at benytte deres netværk. Derfor vil der typisk også stå navnet på hovedleverandørens netværk oppe i hjørnet af din mobil, selvom du har en abonnementsordning fra en underleverandør.

Underleverandørerne skal gøre sig attraktive, på et stærkt konkurrencepræget marked. En af de største parametre de kan trække i, omhandler prisen på deres løsninger. Mange underleverandører – såsom Oister, Bibob og CBB Mobil, tilbyder derfor billigere abonnementer, hvor du får rigtig meget med i købet.

Det er dog ikke en tommelfingerregel, at underleverandørerne altid er billigere. De store selskaber kan sagtens også køre med løsninger, som er bedre for dig. Derfor kan det anbefales at du sammenligner de forskellige abonnementer med hinanden. Her på siden kan du få et nemt og enkelt overblik. Det kan spare dig meget tid.

Telmore Play giver dig ubegrænset underholdning

Der findes i dag tjenester på internettet til det meste. Musik, film, serier og e-bøger kan man få ubegrænset adgang til, ved at skrive op til en af deres abonnementsordninger. Det er fantastisk underholdning, men koster mange penge. Derfor vælger man måske at fravælge nogle tjenester, som man ellers godt kunne have tænkt sig. Det er ikke nødvendigt. Telmore har formået at lave noget helt unikt, som gavner os alle forbrugere. Noget der kan spare den almindelige dansker mange penge, og samtidig give adgang til ubegrænset underholdning.

TELMORE Play er et tilbud fra teleselskabet Telmore, som lader dig få adgang til alt den underholdning du kan drømme om, på mobilen og på nettet. Det er ikke længere nødvendigt at have et individuelt abonnement, til en masse digitale tjenester, og til mobiltelefonen. Med et TELMORE Play abonnement, får du fri adgang til en unik samling af tjenester og underholdning. Det er ikke set før med et andet mobilabonnement. Nogle af de største tjenester, som du med Telmore Play får gratis adgang til, er HBO Nordic, TV2 Play, C More Play og Telmore Musik. En unik samling af en lang række digitale tjenester, med alt lige fra de største amerikanske serier, til alt den musik du kan drømme om. Se de nyeste Hollywood film, og få et udvalg af de bedste magasiner og aviser i Danmark. Selv hvis du ikke benytter dig af alle tjenesterne som tilbydes af TELMORE Play, sparer du stadig mange penge.

For at det ikke skal være nok, får man med et TELMORE Play abonnementet også adgang til markedets hurtigste netværk – 4G LTE forbindelsen. Alt efter hvad du vælger, får du en mængde data og taletid inkluderet i dit mobilabonnement, sammen med den fantastiske TELMORE Play pakke. Det samler dine abonnementer i én løsning, og giver dig besparelser i det lange løb.

Dit mobilabonnement skal passe til dine behov

De fleste bruger deres mobil til dagligt. Førhen var det langtfra alle som var ejere af en mobil. I dag er størstedelen af befolkningen mindst én. Vi bruger i stigende grad mobiltelefonen, til at klare andre gøremål. I starten var det primære formål med en mobil, at man kunne ringe og skrive til hinanden, lige meget hvor i landet man befandt sig. Senere har den i stigende grad, udviklet sig til at være en lille bærbar supercomputer, som vi har med os overalt. Faktisk over 50% af alt internettrafik i Danmark, fra andre enheder end computere. Her snakker vi primært om tablets og smartphones. Mere end 90% af alle danskere har en mobiltelefon, og to tredjedele af den ældre befolkning. Markedet for mobilabonnementer er derfor blevet kæmpestort, og det vokser stadig. Det betyder også at vi har fået mange flere abonnementsordninger at vælge imellem. Fra at der før i tiden kun var få udbydere af mobile abonnementer, som alle havde forholdsvist høje priser på opkald, SMS og specielt mobildata, ser vi i dag at der er et hav af forskellige konkurrenter. De kæmper alle om at tilbyde de bedste tilbud til kunden.

Få det rette mobilabonnement

Det er vigtigt at man har det rette abonnement til ens mobil. Vi ser at der efterhånden er så mange mobiltjenester, som kæmper om kunderne på det danske marked, at priserne også er blevet presset i bund. Hvis man leder et lille stykke tid, kan man hurtigt finde et abonnement til en rigtig god pris. Det er vigtigt at det mobilabonnement man køber, er et som matcher ens behov. I dag finder man stort set ikke et abonnement, som ikke har fri SMS og MMS inkluderet. Så spørgsmålet falder mere på, hvor stort ens forbrug af tale og data er, samt hvor meget man er villig til at betale pr. måned. Den billigste løsning ville umiddelbart være at finde et med få timers tale og lidt data. Dog skal man passe lidt på, da det i sidste ende kan vise sig at blive det dyreste. Hvis man pludselig overskrider den månedlige tale eller data, kan man risikere at stå med en ekstra dyr regning. Derfor er det måske en god ide, at vælge et abonnement, som har en smule mere tale og data inkluderet. Vurder hvor meget du benytter dig af din mobiltelefon, og find det rette abonnement.

Klik her og find det rette mobilabonnement