Telmore Play giver dig ubegrænset underholdning

Der findes i dag tjenester på internettet til det meste. Musik, film, serier og e-bøger kan man få ubegrænset adgang til, ved at skrive op til en af deres abonnementsordninger. Det er fantastisk underholdning, men koster mange penge. Derfor vælger man måske at fravælge nogle tjenester, som man ellers godt kunne have tænkt sig. Det er ikke nødvendigt. Telmore har formået at lave noget helt unikt, som gavner os alle forbrugere. Noget der kan spare den almindelige dansker mange penge, og samtidig give adgang til ubegrænset underholdning.

TELMORE Play er et tilbud fra teleselskabet Telmore, som lader dig få adgang til alt den underholdning du kan drømme om, på mobilen og på nettet. Det er ikke længere nødvendigt at have et individuelt abonnement, til en masse digitale tjenester, og til mobiltelefonen. Med et TELMORE Play abonnement, får du fri adgang til en unik samling af tjenester og underholdning. Det er ikke set før med et andet mobilabonnement. Nogle af de største tjenester, som du med Telmore Play får gratis adgang til, er HBO Nordic, TV2 Play, C More Play og Telmore Musik. En unik samling af en lang række digitale tjenester, med alt lige fra de største amerikanske serier, til alt den musik du kan drømme om. Se de nyeste Hollywood film, og få et udvalg af de bedste magasiner og aviser i Danmark. Selv hvis du ikke benytter dig af alle tjenesterne som tilbydes af TELMORE Play, sparer du stadig mange penge.

For at det ikke skal være nok, får man med et TELMORE Play abonnementet også adgang til markedets hurtigste netværk – 4G LTE forbindelsen. Alt efter hvad du vælger, får du en mængde data og taletid inkluderet i dit mobilabonnement, sammen med den fantastiske TELMORE Play pakke. Det samler dine abonnementer i én løsning, og giver dig besparelser i det lange løb.